ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η Alfagreen με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών εξυπηρετεί πελάτες σε Κύπρο και Ελλάδα με υπηρεσίες σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια. Καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα του κατασκευαστικού κλάδου η εταιρία παρέχει εκ νέου κατασκευές, μοναδικές λύσεις ανακαινίσεων, εξειδικευμένες επισκευές και κτηριακές συντηρήσεις. Η αξιοπιστία μας συνδυασμένη με την εμπειρία της ομάδας μας, εγγυάται αποτελέσματα που προσθέτουν ποιότητα και αξία στο έργο σας.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Συμβουλευτική

Κατασκευαστική

ΓΚΑΛΕΡΙ 

Φωτογραφίες πρoσφάτων projects

κριτικες

Δείτε Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

Η συνεργασία μας με την εν λόγο επιχείρηση ήταν άριστη, η διαδικασία ολοκληρώθηκε έτσι όπως είχε συμφωνηθεί εξ αρχής και ο εκπρόσωπος αυτής κος Αναστασιάδης Ιωάννης ήταν και συνεχίζει να είναι άριστος συνεργάτης με θετική στάση σε οποιαδήποτε θέμα έχει προκύψει από το 2008 κι έπειτα.

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Καρυώτης Γεώργιος

Περιφερειακός δ/ντης , Ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκής Πίστης

Η συμφωνία μας έγινε πριν ακόμη ξεκινήσει το έργο η κατασκευαστική εταιρία και προέβλεπε σύντομο χρονοδιάγραμμα και αρκετές απαιτήσεις σε υποδομές. Η εταιρία του κ. Αναστασιάδη ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποχρεώσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια στα συμφωνηθέντα (χρόνος αποπεράτωσης, σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, τήρηση όλων των προδιαγραφών) …

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Ζακώνης Γεώργιος

Επιχειρηματίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Both buildings were designed according to sustainable design principles and although were constructed before the implementation of energy efficiency regulations (EU31/2010), they presented a low energy performance due to innovations in the design and construction of their envelope (e.g. double skin type of shell, low-e glass curtain walls, shadings for natural lighting regulation, etc).
Mr. Anastasiadis, besides Owner and Developer of the project, was also the project manager for the construction of the buildings.

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Miltiadis KATSAROS

Architect Eng. NTUA, M.Arch & U.Des., Univ. of Pennsylvania, Ast. Professor, Department of Technology & Innovation in Architectural Design, School of Architecture, NTUA.

ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ 

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΑ

ΟΙΚΙΑΚΑ

Γιατί να μας επιλέξετε

Oι αξίες και η ποιότητα μας είναι οδηγός των επιτυχιών μας

N

Η ακεραιότητα μας αντιπροσωπεύει

N

Πλήρως διαφανείς προσφορές

N

Προσοχή στο εργοτάξιο από τον ιδιοκτήτη

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Γνωρίζουμε ότι η εύρεση της καλύτερης προσφοράς είναι η προτεραιότητά σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε μια δίκαιη αξιολόγηση των αναγκών σας.

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

H εταιρία μας εργάζεται σκληρά βασισμένη στην γνώση και την εμπειρία των κατασκευών τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα, με υψηλή απόδοση και ποιότητα χωρίς εκπλήξεις για τον ανάδοχο.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αισθανθήται χαρούμενος και ευτιχησμένος με το τελικό αποτέλεσμα, και την υψηλή αξία του ακινήτου σας που θα αναδείξουν η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι μοναδικές υπηρεσίες μας.

Σχετικά με εμάς

Πιστοί στις βασικές μας αξίες

Yψηλή βαθμολογία

Aξιοπιστία

Ακεραιότητα

Δίκαιες τιμές

Με γνώμονα την επικοινωνία

Άμεση εξυπηρέτηση

Φιλική εξυπηρέτηση

Υψηλή ποιότητα