Alfagreen

Solution Minded Positive Results

Η Alfagreen εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια σε μια αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία, με πληθώρα νέων κατασκευαστικών έργων, ανακαινίσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων  και εφαρμογές εξειδικευμένων υλικών. H Alfagreen με την εμπειρία της και τους επιλεγμένους συνεργάτες της παρέχει υπηρεσίες συμβούλου ακινήτων και κατασκευών .

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η Alfagreen

 

Η Alfagreen γεννημένη μέσα από το εμπόριο οικοδομικών και μονωτικών υλικών εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια σε μια αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία. Με πληθώρα νέων κατασκευαστικών έργων  με το κλειδί στο χέρι, ανακαινίσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων και εφαρμογές εξειδικευμένων υλικών.

 

1 Κατασκευές κτιρίων

Με  εμπειρία στην Ελλάδα να φθάνει σε κατασκευή έργου μικτής χρήσης διαμερισμάτων , γραφείων καταστημάτων και υπόγειου χώρου στάθμευσης μεγέθους 5500μ² και αξίας 8500000€ με χρόνο παράδοσης τους 18 μήνες. Η Alfagreen με την αποδεδειγμένη κατάρτιση και εμπειρία επέκτησε και κατέχει άδεια εργολάβου  κατηγορίας Δ΄ τάξεως στην Κύπρο με αριθμό εγγραφής 10844/2019. 

Η πολυετή εμπειρία στο τομέα των κατασκευών, σας εγγυάται για το επιθυμητό αποτέλεσμα, την εγγυημένη ποιότητα κατασκευής, την άριστη οργάνωση και συνεργασία για την σωστή καθοδήγηση σε όλα τα επίπεδα. Από την επιλογή των υλικών έως έξυπνες και εργονομικές κατασκευές για να κάνετε την καθημερινή διαβίωσή σας όχι μόνο ευχάριστη αλλά και απόλυτα λειτουργική σε όλες τις ανάγκες σας. Η Alfagreen θα βρίσκεται στο πλευρό σας όποτε την χρειαστείτε με τις after sales services.
Η Alfagreen αναλαμβάνει την κατασκευή του κτιρίου σας και εγγυάται για την ποιότητα κατασκευής, την υποστήριξή κατά την διάρκεια του έργου με δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία για την επιλογή των υλικών, την παράδοση του έργου εντός χρονοδιαγράμματος αλλά και την υψηλού επιπέδου after sale υπηρεσία.

2 Ανακαινίσεις

Η Alfagreen παρέχει την δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών ανακαίνισης για κατοικίες όλων των τύπων μέσα από τα ειδικά πακέτα αλλά και ανακαινίσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Με αξιοπιστία, ταχύτητα και ποιοτικές εργασίες η Alfagreen μεταμορφώνει το σπίτι ή το διαμέρισμα σας δίνοντάς το αξία.

Η Alfagreen διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, ιατρεία, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολυκαταστήματα, τράπεζες, βιοτεχνίες κλπ. Μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε κατασκευή και ανακαίνιση εντός των λογικών χρονοδιαγραμμάτων και budget.

Η Alfagreen σεβόμενη το περιβάλλον προτείνει οι νέες κατασκευές και ανακαινίσεις να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το αυτό. Τηρούνται όλοι οι κανόνες για την προστασία του περιβάλλοντος και δεν αποκλίνει από αυτή την πολιτική.

3 Ενεργειακή Αναβάθμιση

Με τον όρο ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων εννοούμε τις εργασίες που κάνουμε σε ένα κτίριο προκειμένου να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο ενεργοβόρο όσον αφορά την θέρμανση και την ψύξη των χώρων του.

Η Alfagreen μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους στο χώρο σας και να προτείνει λύσεις όσον αφορά το ποιες εργασίες χρειάζονται ώστε ένα κτίριο να καταναλώνει (εξοικονομεί) το λιγότερο δυνατό ενέργεια, όσον αφορά τη θέρμανση και την ψύξη των χώρων του. Η ενεργειακή αναβάθμιση πετυχαίνετε με την θερμομόνωση ενός κτιρίου με ειδικά μονωτικά υλικά, με την αλλαγή στα κουφώματα του διαμερίσματός σας, με την εγκατάσταση του κατάλληλου τύπου λέβητα για την οικία σας καθώς και την τοποθέτηση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα.

4 Υπηρεσίες Συμβούλου Κατασκευής

Η Alfagreen παρέχει επίσης υπηρεσίες συμβούλου κατασκευής. Η Alfagreen λειτουργεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος κατασκευής για λογαριασμό του ανάδοχου του έργου με όλη την μελετητική και κατασκευαστική ομάδα εξασφαλίζοντας την ομαλή συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και συμφωνηθέντων. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των κατασκευών μας επιτρέπει να έχουμε πραγματική και όχι θεωρητική άποψη της κατασκευής, γνώση των υλικών και εμπειρία στην διαχείριση των συνεργείων. Ο σύμβουλος κατασκευών με σεβασμό προς την μελετητική ομάδα και την αρχιτεκτονική μελέτη δεν υποκαθιστά τον επιβλέποντα μηχανικό.

5 Υπηρεσίες Συμβούλου Ακινήτων

H Alfagreen παρέχει υπηρεσίες συμβούλου ακινήτων με προσωποποιημένη καθοδήγηση για τη καλύτερη επιλογή του ακινήτου και διαβαθμίζοντας τις υπηρεσίες ανάλογα την επιθυμία του αγοραστή. Ο σύμβουλος ακινήτων παρέχει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν διαπιστώσεις, έρευνα αγοράς για να προσελκύσουμε και να επιλέξουμε αγοραστές που πληρούν τις προϋποθέσεις, διαπραγματεύσεις τιμών ή άλλων παροχών, πώληση του ακινήτου σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, παρακολούθηση διαδικασιών μεταβίβασης κ.α.

Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Alfagreen

Στόχος και Όραμα της Alfagreen

Στόχος μας

Θέλουμε

Να δημιουργούμε χώρους που θα τους αγαπήσετε και θα σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους!

Επιθυμούμε

Να εξυπηρετούμε τις μελλοντικές σας ανάγκες!

Συμβάλλουμε

Ώστε η πρακτικότητα, λειτουργικότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός να είναι στοιχεία που καθοδηγούν το χέρι μας όταν δημιουργούμε χώρους προσαρμοσμένους στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες!

Δημιουργούμε

Χώρους που αγαπιούνται!

Για την Alfagreen η κατασκευή είναι δημιουργία!

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-etaireia-stoxos-orama

Όραμα μας

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-akeraiothta

Θέλουμε

Να χαμογελάτε και να ζείτε έτσι όπως ονειρεύεστε στο σπιτικό σας!

Επιθυμούμε

Να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και την έμπνευση στον επαγγελματικό σας χώρο!

Συμβάλλουμε

Στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος!

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-epixeirhseis

Οραματιζόμαστε

Ένα κόσμο με ποιοτικές και άνετες κατοικίες, χώρους κατάλληλους και προσαρμοσμένους σε σας και στις ανάγκες σας!

Ένα κόσμο καλύτερο για όλους. Εμείς στην ALFAGREEN εργαζόμαστε για την κατασκευή του!

Σε νούμερα

Οι Εργασίες μας

Κτίρια (16.600 τ.μ.)

Διαμερίσματα

Γραφεία

Καταστήματα

Πάρκινγκ

Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

Ανακαινίσεις Καταστημάτων

Υγρομόνωση (σε τ.μ.)

Βιομηχανικά Δάπεδα (σε τ.μ.)

Αντιδιαβρωτική Βαφή (Εθνική Οδός Ελλάδας - Εγνατία Οδός σε τ.μ.)

Ξηρά Δόμηση (σε τ.μ.)

Οροφές (σε τ.μ.)

Ειδικές Εφαρμογές / Ανακαινίσεις (2 πολυκαταστήματα - 2 διατηρητέα κτίρια - 3 κατοικίες)

Κριτικές

Δείτε Τι Λένε Οι Πελάτες Μας

Η συνεργασία μας με την εν λόγο επιχείρηση ήταν άριστη, η διαδικασία ολοκληρώθηκε έτσι όπως είχε συμφωνηθεί εξ αρχής και ο εκπρόσωπος αυτής κος Αναστασιάδης Ιωάννης ήταν και συνεχίζει να είναι άριστος συνεργάτης με θετική στάση σε οποιαδήποτε θέμα έχει προκύψει από το 2008 κι έπειτα.

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Καρυώτης Γεώργιος

Περιφερειακός δ/ντης , Ασφαλιστική εταιρία Ευρωπαϊκής Πίστης

Η συμφωνία μας έγινε πριν ακόμη ξεκινήσει το έργο η κατασκευαστική εταιρία και προέβλεπε σύντομο χρονοδιάγραμμα και αρκετές απαιτήσεις σε υποδομές. Η εταιρία του κ. Αναστασιάδη ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποχρεώσεις της με υπευθυνότητα και συνέπεια στα συμφωνηθέντα (χρόνος αποπεράτωσης, σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, τήρηση όλων των προδιαγραφών) …

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Ζακώνης Γεώργιος

Επιχειρηματίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Both buildings were designed according to sustainable design principles and although were constructed before the implementation of energy efficiency regulations (EU31/2010), they presented a low energy performance due to innovations in the design and construction of their envelope (e.g. double skin type of shell, low-e glass curtain walls, shadings for natural lighting regulation, etc).
Mr. Anastasiadis, besides Owner and Developer of the project, was also the project manager for the construction of the buildings.

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-stars

Miltiadis KATSAROS

Architect Eng. NTUA, M.Arch & U.Des., Univ. of Pennsylvania, Ast. Professor, Department of Technology & Innovation in Architectural Design, School of Architecture, NTUA.

Πιστοποιήσεις

Από συνεργάτες μας

alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-pistopoihseis-knauf
alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-pistopoihseis-sika
alfagreen-kataskeues-anakainiseis-episkeues-synthrhseis-pistopoihseis-fibran