προφίλ

Σχετικά με μας

Think Green Think Alfagreen ... your trusted partner

Alfagreen

Η
ALFAGREEN ( ΑΛΦΑΓΚΡΙΝ )  είναι μία  δυναμική επιχείρηση στο τομέα των κατασκευών και διαχείρισης ακινήτων Real Estate Management Developer & Construction

Η πορεία της ξεκινά το 1992 με την εμπορία  δομικών και μονωτικών υλικών έχοντας έδρα την Ελλάδα .
Το 1997 επεκτάθηκε και στο τομέα των κατασκευών συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα της χώρας όπως Εγνατία οδός , αερολιμένας Καβάλας , διοικητικά δικαστήρια Αθηνών , ατμοηλεκτρικός σταθμός ΔΕΗ Κομοτηνής, κ.α. ως υπεργολάβος .
Ως κύριος κατασκευαστής έχει στο ενεργητικό της έργα όπως εμπορικά κέντρα , κατοικίες , κατασκευή καταστημάτων τραπεζών, ανακαινίσεις , ειδικές δομικές ενισχύσεις και βαφές προστασίας .
Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου όπως οι εταιρίες FIBRAN , TITAN , KNAUF , BOSCH , SIKA , και άλλες εταιρίες των οποίων τα προϊόντα ήταν και είναι αξιόπιστα και κορυφαία στο είδος τους .
To 2010 αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων δημιουργεί ένα one shop stop  και δίνει λύσεις στα ενεργειακά προβλήματα των κτιρίων , παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διασφαλίζοντας τον πελάτη για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των ενεργειακών παρεμβάσεων ή επισκευών που θα κάνει .